Den blanke stemme !

I starten af december måned viser vi en serie collager ledsaget af teksten Den blanke stemme. Teksten er skrevet af Carsten Juhl, lektor ved Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Ophængningen vises i forbindelse med folkeafstemningen om omdannelse af retsforbeholdet den 3. december 2015. Vi har tidligere forholdt sig til det demokratiske valg med udstillingen Kommunen er din !. Det i forbindelse med kommunalvalget den 19. november 2013. Da havde vi inviteret fre billedkunstner til at udføre en ‘valgplakat’ med udgangspunkt i tanker omkring tale og tavshed, i udkanten af et kriseramt demokrati.

Den blanke stemme er synligt i vægavisen på Vollerupgade fra den 1. december til 11. december.

Næste ophængning er en præsentation af margin’s første publikation!

Mvh,

margin v./ Kristina Ask & Christian Hillesø